Valikoima

Kontakta oss

Miten voin olla avuksi?Peter Häggström

peter.haggstrom@formac.fi

Suojapeite iso painatuksella - punainen

302952-1

Auton suojapeitto SUV - punainen

Koko
Punainen korkea laatuinen suojapeitto joka sopii vähän isommalle ajoneuvolle. Sopii mainiosti autolle joka on suuruusluokassa Volvo XC90, Toyota Land Cruiser ja Audi Q7. Sopii myös mainiosti pienemmälle tila-autolle, esim. Renault Trafic ja Mercedes Vito. Jos on epäselvää minkä koon pitäisi valita niin ole mielellään yhteydessä.

Milloin suojapeittoa käytetään
Formacin suojapeitto on luonnollisesti laskeutuva, mitä tarkoittaa että siinä ei ole resorinauhaa alareunassa. Riippuen auto koosta niin suojapeitto voi olla hieman iso.

Kun laitatte suojapeiton autoon niin on hyvä aloittaa siitä että painatus on siinä kohdassa missä sen kuuluu olla. Mahdollinen ylimäärä suojapeitosta voidaan laittaa auton alle etupäässä tai takapäässä.

Materiaali ja mihin suojapeittoa käytetään
Suojapeittomme ovat valmistettu tiheästä, läpinäkymättömästä silkkisestä polyesterisatiinista joka antaa korkeatasoisen tunteen kun uusi auto julkaistaan tai kun asiakas hakee uuden autonsa. Toimitetaan teidän omalla painatuksella, hienosti sijoitettu konepellin päälle.

Suojapeitto on rakennettu niin että se taittuu ja toimitetaan pakkauksessa jossa sitä on hyvä säilyttää. Peitto löytyy monessa eri värissä kun mitä kotisivuillamme on, älä epäröi olla meihin yhteydessä.

Tuotetiedot
Painatuspinta (mm) 300 x 420
Leveys (m) 5,8
Pituus (m) 8
Toimitusaika noin 3 viikkoa hyväksytystä koevedoksesta
Hintataulukko
  • 4 kpl
    465,00 EUR/kpl
  • 1 kpl
    476,00 EUR/kpl
Kaikki hinnat näytetään ilman alv:ia.
Saadaksesi lisätietoja sopimushinnoista, ota yhteyttä meihin.
Valitse / lataa tiedosto

Lähetämme aina koevedoksen hyväksyttäväksi ennen kuin tuotanto alkaa.

kpl

Valitse tiedosto jonka haluat lisätä ostoskoriin tai valitse toinen vaihtoehto ylläolevista.