Valikoima

Kontakta oss

Miten voin olla avuksi?Peter Häggström

peter.haggstrom@formac.fi

Suojapeite iso - tummanharmaa

302950

Auton suojapeitto SUV - tummanharmaa

Koko
Tummanharmaa korkea laatuinen suojapeitto joka sopii vähän isommalle ajoneuvolle. Sopii mainiosti autolle joka on suuruusluokassa Volvo XC90, Toyota Land Cruiser ja Audi Q7. Sopii myös mainiosti pienemmälle tila-autolle, esim. Renault Trafic ja Mercedes Vito. Jos on epäselvää minkä koon pitäisi valita niin ole mielellään yhteydessä.

Milloin suojapeittoa käytetään
Formacin suojapeitto on luonnollisesti laskeutuva, mitä tarkoittaa että siinä ei ole resorinauhaa alareunassa. Riippuen auto koosta niin suojapeitto voi olla hieman iso.

Kun laitatte suojapeiton autoon niin meidän suositus on että aloittaa auton takaa niin että suojapeitto on ihan lattiassa kiinni. Silloin mahdollinen ylimäärä suojapeitosta voidaan laittaa auton alle etupäässä.

Materiaali ja mihin suojapeittoa käytetään
Suojapeittomme ovat valmistettu tiheästä, läpinäkymättömästä silkkisestä polyesterisatiinista joka antaa korkeatasoisen tunteen kun uusi auto julkaistaan tai kun asiakas hakee uuden autonsa.

Suojapeitto on rakennettu niin että se taittuu ja toimitetaan pakkauksessa jossa sitä on hyvä säilyttää. Peitto löytyy monessa eri värissä kun mitä kotisivuillamme on, älä epäröi olla meihin yhteydessä.

Tuotetiedot
Leveys (m) 5,8
Pituus (m) 8
Toimitusaika 2-4 päivää
Hintataulukko
  • 4 kpl
    388,00 EUR/kpl
  • 1 kpl
    399,00 EUR/kpl
Kaikki hinnat näytetään ilman alv:ia.
Saadaksesi lisätietoja sopimushinnoista, ota yhteyttä meihin.

kpl