Tietoja Formacista

Yritys

Formacin tarina

Jan Carlsson, Formacin perustaja, sai vuonna 1984 autojen markkinointiin liittyvän idean. Siihen aikaan autojen jälleenmyyjät lätkäisivät usein mainoksen auton takaikkunaan kun taas Yhdysvalloissa mainos kiinnitettiin itse rekisterikilpeen. Jan päätti kehittää rekisterikilven pidikkeen, johon voitaisiin painaa kullekin asiakkaalle tämän oma yksilöllinen mainos.

Suunnittelutyön tuloksena syntyi kilven pidikkeen ensimmäinen prototyyppi, bakeliittikehys. Tämän jälkeen kehitystyö on jatkunut ja muovannut alkuperäisestä prototyypistä sen nykyisen version: rekisterikilven taustalevyn, jossa on joustavasti muokattava ja vaihdettavissa oleva mainoslista.

Vuosien kuluessa Formac on myös laajentanut valikoimaansa useilla muilla kysytyillä tuotteilla — ennen kaikkea tuotteilla, joihin voidaan lisätä asiakkaan toiveiden mukaisia painatuksia. Kasvatamme valikoimaamme lisäämällä siihen joka vuosi täysin uusia tuotteita.

Tämän ansiosta Formac kuuluu nykyisin useiden autoliikkeiden, autokorjaamojen ja autokoulujen tarvitsemien tuotteiden johtaviin toimittajiin Ruotsissa. Me olemme tätä nykyä 24 työntekijän perhe ja olemme laajentaneet toimintaamme Norjaan ja Suomeen. Aiomme vakaasti olla myös tulevaisuudessa innovatiivinen ja joustava tavarantoimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen korkeaa laatua ja hyvää palvelua.

Formac Production AB
c/o Prowash Oy
556601-9831
Tiilenpolttajankuja 4
017 20 Vantaa
Suomi

Asiakaspalvelu
Ma - Pe: 08:00 - 17:00
info@formac.fi

Laskutusosoite
Formac Production AB
C/O Erip_LP136
Box 117
721 05 Västerås
PDF-lasku lähetetään: invoice@formac.se

Hallinto