Me Formacilla olemme sitoutuneet kunnioittamaan oikeuksiasi uuden tietosuojalainsäädännön osalta, riippumatta oletko asiakas, toimittaja tai kuulut muuhun sidosryhmään. Tästä syystä olemme laatineet tämän toimintaperiaatteen. Se perustuu Euroopan tietosuojasäännöstöön (GDPR) ja selkeyttää sitä, miten toimimme jotta voimme taata oikeuksiasi ja yksityisyyden suojaasi.

Jotta voimme suorittaa palveluitamme asianmukaisesti ja tehokkaasti, on meidän käsiteltävä tietyntyyppisiä henkilötietoja. Käsittelyllä tarkoitamme henkilötietojen keräämistä, tallentamista, käsittelyä, muokkaamista ja käyttöä. Tämä tietosuojaa käsittelevä toimintaperiaate kertoo, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on.

Vastuu henkilötiedoista

Formac on vastuussa henkilötiedoistasi, ja vastaa näin ollen henkilötietojesi käsittelystä. Keräämämme henkilökohtaiset tiedot käsitellään vain meillä, ellei toisin mainita rekisteröinnissä tai jälkeenpäin lähetetyssä tiedotteessa, kun olet ollut meihin ensin yhteydessä.

Henkilökohtaisten tietojen turvaaminen

Kehitämme rutiineja ja käytäntöjä varmistaaksemme, että henkilökohtaisia tietojasi käsitellään turvallisesti. Lähtökohtana on, että ainoastaan Formacin henkilökuntaan kuuluvat, jotka tarvitsevat näitä tietoja tehtäviensä suorittamiseksi olisi pääsy näihin tietoihin.

Turvajärjestelmämme on suunniteltu yksityisyytesi suojaamiseksi ja suojaa tehokkaasti tietomurtoja vastaan sekä muita muutoksista, jotka voivat vaarantaa käyttäjän yksityisyyttä.

Miten keräämme ja käytämme (prosessoidaan) henkilötietoja

Jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme, käsittelemme henkilökohtaisia tietoja seuraavissa tilanteissa ja seuraavissa tarkoituksissa. Emme säilytä tietoja pidempään kuin mihin on tarvetta.

Täyttääksemme sopimuslupauksemme

Jotta voimme noudattaa sopimuksiamme tai sopimamme tilauksien vastaanottoa, toimittaa tavaroita ja lähettää laskuja sinulle, käsittelemme henkilötietojasi, nimen, paikan, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen muodossa. Jos olet asiakkaana yritysmuodossa tai yksityishenkilön muodossa, käsittelemme myös y-tunnusta tai sosiaaliturvatunnuksesi sekä osoitetietoja. Säilytämme näitä tietoja niin kauan kuin meitä vaaditaan kirjanpitolain mukaan.

Jotta voimme pitää teihin yhteyttä

Jotta voimme pitää teihin yhteyttä, käsittelemme yhteystietosi muodossa: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Käytämme myös sähköpostiosoitteesi lähettämään tietoja, kutsuja ja tarjouksia sinulle. Voit kuitenkin lopettaa näiden sähköpostien vastaanottamisen milloin tahansa napsauttamalla sähköpostin alatunnisteen tilauksen peruutus-linkkiä.

Nämä tiedot tallennetaan niin kauan kuin olette asiakkaamme tai kunnes meille on kerrottu, että et ole enää asiakasyrityksen palveluksessa.

Milloin ja miten jaamme henkilökohtaisia tietoja muiden kanssa

Kaikki käsittelemämme henkilötiedot tallennetaan meidän tietotekniikkapalvelujen tarjoajien kanssa ja ne sijaitsevat aina EU / ETA-maissa. Emme myy henkilötietojasi kenellekään ja jaamme vain henkilökohtaisia tietoja muiden osapuolten (esim. alihankia) kanssa tarjotaksemme omia palveluja asiakkaillemme. Henkilötietoja voidaan käyttää vain asiakkaiden palveluiden tarjoamiseen. Kun jaamme henkilökohtaiset tietosi toisen osapuolen kanssa, olemme vastuussa sen käsittelystä ja tämä määräytyy sijaissopimuksessa. Joissakin tilanteissa meillä on velvollisuus paljastaa henkilökohtaiset tiedot lain vaatimusten tai hallituksen vaatimusten täyttämiseksi. Meidän on ehkä myös annettava henkilökohtaisia tietoja laillisten etujen suojaamiseksi tai petosten havaitsemiseksi ja estämiseksi.

Yksilölliset oikeudet

Tietosuojalainsäädäntö antaa teille useita oikeuksia, jotka käsittelevät henkilötietojasi. Voit vedota näihin oikeuksiin ottamalla yhteyttä meihin tämän tietosuojaselosteen lopussa olevien yhteystietojen avulla. Pyrimme aina tietojen oikeellisuuteen ja teemme tarvittaessa korjauksia, täydennyksiä tai poistamme kokonaan henkilöiden tunnistetietoja tarvittaessa. Jos epäilet, että kaikki tiedot eivät ole oikein tai ovat harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä välittömästi.

Miten voit vaikuttaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn?

Sinulla on oikeus peruuttaa kokonaan tai osittain suostumus henkilötietojesi käsittelyn meillä, tämän voit tehdä milloin tahansa. Suostumuksesi kumoaminen ei kuitenkaan vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn ennen peruutuksen tapahtumista. Sinulla on myös oikeus perua henkilökohtaisten tietojen käsittelyä suoramarkkinointi tai profiloinnin yhteydessä. Nykyisten tietosuojalakejen mukaisesti sinulla on oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja meillä käsitellään sinusta ja oikeutta pyytää henkilötietojesi korjaamista. Tietyissä olosuhteissa voit myös pyytää henkilötietojesi poistamista tai rajoittamista. Voit myös tietyin edellytyksin hankkia henkilökohtaiset tiedot, jotka olet toimittanut meille rakenteellisessa, laajalti käytössä olevassa ja koneella luettavassa muodossa ja voit siirtää ne toiselle henkilökohtaisesti vastuulliselle henkilölle (tietojen siirrettävyys). Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle tai muulle toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, joka valvoo yrityksen henkilötietojen käsittelyä.

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@formac.fi.

Kirjaudu tilillesi

Unohditko salasanasi?

Ei tiliä? Luo se tässä
    Ei löydy suosikkeja listaltasi

    Ostoskori

    There are no more items in your cart