Valikoima

Kontakta oss

Miten voin olla avuksi?Peter Häggström

peter.haggstrom@formac.fi

Rekisterikilven taustalevyt

Rekisterikilven taustalevyt autoihin

Formacin rekisterikilven taustalevyt ovat korkealaatuisia ja pohjoismaiseen ilmastoon sopivia. Levyt on suunniteltu niin, että ne sopivat valtaosaan autoista. 80-luvun alussa Formacin perustaja Jan Carlsson alkoi ensimmäisenä Ruotsissa valmistaa rekisterikilven alustoja, joihin oli mahdollista painaa asiakkaan oma mainos. Rekisterikilven taustalevy omalla tekstillä varustettuna osoittautui menestykseksi ja sittemmin Formac on jatkanut kilpien taustalevyjen kehittämistä autoteollisuudelle. Nykyisin Formac on Ruotsin rekisterikilpien taustalevyjen johtava valmistaja ja toimittaja.

Lisää

Paljon on ehtinyt tapahtua ensimmäisen, vuonna 1984 valmistuneen rekisterikilven taustalevyn jälkeen. Formacin valikoimista löytyy nykyisin useita erilaisia rekisterikilven pidikkeitä, jotka sopivat lähestulkoon kaikkiin autoihin ja joiden suunnittelussa on myös otettu huomioon pohjoismaisen ilmaston asettamat vaatimukset. Formacin valikoimasta löytyvät taustalevyt niin EU-merkityille kuin EU-merkittömillekin rekisterikilville, sekä myös jenkkikilville ja vihreille kilville. Ja jos kaipaat jotain vähän tavanomaista hienompaa, voimme tarjota sinulle myös tyylikkäitä erikoistaustalevyjä.

Aivan kuten vuonna 1984, tarjoamme asiakkaillemme edelleen mahdollisuuden painaa kilven alle oman mainoksen, tekstin tai logon. Nykyisin tarjoamme kuitenkin lisäksi myös mahdollisuuden valita rekisterikilven taustalevyn joko kiinteällä tai vaihdettavalla mainoslistalla. Meillä on painatusmahdollisuus useissa väreissä sekä kiinteisiin että vaihdettaviin mainoslistoihin. Vaihdettavia mainoslistoja on saatavilla myös 3D-logolla.